Μετάβαση στο περιεχόμενο

Super Glue ultra fast MINIS liquid

EAN: 4026700454154Στοιχείο αρ.: 62642
Εξαιρετικά γρήγορη και ισχυρή κόλλα στιγμής - σε σωληνάρια του 1g, μέσα σε πρακτικό κουτί αποθήκευσης. Ιδανική και ποιοτική για κάθε εφαρμογή - 3x σφραγισμένα σωληνάρια. Λόγω της υφής της, η κόλλα στιγμής φθάνει στις μικρότερες γωνίες και αρμούς.
  • 3 x σφραγισμένα σωληνάρια
  • Ιδανική και ποιοτική για κάθε εφαρμογή
  • Σε εύχρηστο κουτί αποθήκευσης
  • Φτάνει στις μικρότερες γωνίες και αρμούς

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

  • 3 x σφραγισμένα σωληνάρια
  • Ιδανική και ποιοτική για κάθε εφαρμογή
  • Σε εύχρηστο κουτί αποθήκευσης
  • Φτάνει στις μικρότερες γωνίες και αρμούς

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Ιδανικο Για:

Ιδανική για εργασία σε μικρές περιοχής. Κολλά σχεδόν όλα τα στερεά και εύκαμπτα υλικά όπως πολλά πλαστικά (όπως άκαμπτο PVC, ABS, PS, Plexiglas®, πολυανθρακικό (Makrolon®) και φαινολικές ρητίνες (Bakelite®), δέρμα, πορσελάνη, κεραμικά, μέταλλο, , τσόχα, πανί (ελέγξτε πρώτα την καταλληλότητα) και καουτσούκ. Μόνο εν μέρει κατάλληλο για γυαλί (μετά από μια χρονική περίοδο ο δεσμός γίνεται εύθραυστος, προκαλώντας την αποδυνάμωση του).

Δεν είναι κατάλληλο για:

Ακατάλληλο για PE, PP, ρητίνες σιλικόνης και καουτσούκ (Si), PTFE, Teflon®, φελιζόλ, υφάσματα και δερμάτινο ρουχισμό.

ΧΡΗΣΗ

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ

Συνθήκες εργασίας

Να μην χρησιμοποιείται σε θερμοκρασίες κάτω από +10°C. Η κόλλα ανταποκρίνεται βέλτιστα σε επίπεδο υγρασίας αέρα 50-70%.

Απαιτήσεις επιφάνειας

Τα υλικά προς κόλληση πρέπει να είναι καθαρά, στεγνά, να μην έχουν σκόνη και λιπαρότητα και εφαρμόζουν σωστά.

Προκαταρκτική επεξεργασία επιφανειών

Τυχόν σκόνη, λάδια, λίπη, κερί ή παράγοντες διαχωρισμού θα πρέπει να αφαιρούνται σχολαστικά από τις επιφάνειες που πρόκειται να κολληθούν. Ο καλύτερος τρόπος για να το πετύχετε αυτό είναι να τρίψετε τα μέρη μερικές φορές με κατάλληλους διαλύτες, όπως ακετόνη (αν αυτό ενδείκνυται για το υλικό – πρώτα ελέγξτε!). Για τα μέταλλα και κράματα μετάλλων είναι συνήθως αρκετό να εκτραχύνετε την επιφάνεια, χρησιμοποιώντας σμυριδόχαρτο ή με τρίψιμο ή βούρτσισμα.

ΚΑΤΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ

Οδηγίες χρήσης

1. Για τη διάτρηση της μεμβράνης, στρέψτε το καπάκι δεξιόστροφα πάνω στο σωλήνα. Συμβουλή: Μην πιέζετε τον σωλήνα ενώ τρυπάτε. 2. Ξεβιδώστε το καπάκι για να εμφανιστεί το απλικατερ - έτοιμο! Εφαρμόστε την κόλλα απευθείας από το σωλήνα, χρησιμοποιώντας το ακροφύσιο όσο το δυνατόν λεπτότερα στη μία πλευρά (πάρα πολύ κόλλα επιβραδύνει σημαντικά τη διαδικασία σκλήρυνσης!). Πιέστε τα μέρη μαζί αμέσως. Οι επιφάνειες που πρέπει να κολληθούν μαζί πρέπει να έχουν ακριβώς το ίδιο σχήμα και μέγεθος. Μετά τη χρήση (εάν ο σωλήνας δεν είναι ακόμα άδειος), καθαρίστε το ακροφύσιο με ξηρό χαρτί και κλείστε τον σωλήνα, με το καπάκι.

Συμβουλή

Όταν κολλάτε σε χαμηλή υγρασία, ο χρόνος ωρίμανσης μπορεί να μειωθεί σημαντικά σε ένα από τα μέρη που πρόκειται να κολληθούν. Τα καλύτερα αποτελέσματα συγκόλλησης επιτυγχάνονται σε θερμοκρασία δωματίου.

Σημεία προσοχής

Περιέχει κυανοακρυλική ένωση. Κολλάει το δέρμα και τα βλέφαρα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Εάν το προϊόν έρθει σε επαφή με τα μάτια, ξεπλύνετε αμέσως με άφθονο νερό και ζητήστε ιατρική συμβουλή. Σε περίπτωση επαφής με το δέρμα, η κόλλα μπορεί να διαλυθεί με εμβάπτιση σε ζεστό σαπουνόνερο. Στη συνέχεια χρησιμοποίηστε μια κρέμα δέρματος. Μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό του αναπνευστικού συστήματος. Αποφύγετε την αναπνοή ατμών. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

ΜΕΤΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ

Λεκέδες/υπολείμματα

Σκουπίστε αμέσως την υπερβολική κόλλα με ένα στεγνό πανί. Μετά τη σκλήρυνση, τα υπόλειμματα κόλλας είναι πολύ δύσκολο να αφαιρεθούν. Το ασετόν διαλύει την κόλλα αλλά πολύ αργά (πρώτα ελέγξτε την καταλληλότητα).

Συνθήκες αποθήκευσης

Φυλάσσετε σε στεγνό, δροσερό μέρος, όπου δεν υπάρχει πιθανότητα σχηματισμού πάγου. Η αποθήκευση σε θερμοκρασία κάτω από +5°C (στο ψυγείο) διασφαλίζει μέγιστη διάρκεια διατήρησης.

Τεκμηρίωση

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ