ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ & ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

Ιδέες για το σπίτι σας - διακοσμήστε, στολίστε, δημιουργήστε

Οδηγίες για δημιουργίες

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΚΑΙ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ

Σχεδιάστε μόνοι σας μερικά κουτιά.

πηγαίνετε στην κορυφή

Συμβουλές για τη χρήση κόλλας

Κολλάει το χαρτί όμορφα και καθαρά

Η UHU stic είναι ιδανική για χαρτί, χαρτόνι και φωτογραφίες και είναι επίσης πολύ εύκολη στη χρήση - μια απλή και ασφαλής επιλογή!

Σχεδόν για όλα τα υλικά

Το ελαφρύ, εύχρηστο μπουκάλι κολλά σχεδόν οποιοδήποτε υλικό - είτε εφαρμόζεται σε κουκίδες, γραμμές ή σε ολόκληρη την επιφάνεια,  χωρίς διαλύτες.

Χρωματιστές δημιουργίες με γκλίτερ

UHU Glitter Glue για εντυπωσιακές δημιουργίες με γκλίτερ. Χρησιμοποιείται σε πλήθος υλικών χάρη στη λεπτή μύτη του απλικατέρ και το μαλακό σωληνάριό της.

Κόλλα σε μορφή πλαστελίνης - στερέωση και εύκολη αφαίρεση

Για τρισδιάστατο εφέ στις χειροτεχνίες, για να κολλήσετε ζωγραφιές και αφίσες στον τοίχο, την πόρτα, το τζάμι  ή για να στερεώσετε τις ευχετήριες κάρτες σας πάνω στα δώρα.

Για δημιουργική απασχόληση με πανί και ύφασμα

Κόλλα που στεγνώνει γρήγορα ιδανική για διάφορα υφάσματα όπως βαμβακερά, λινά, τζιν ή μίξεως υφασμάτων αλλά και για ύφασμα με δέρμα.

Για μεγάλες επιφάνειες

Ισχυρή κόλλα, γενικής χρήσεως. Ιδανική για μεγάλες   συγκολλήσεις ή χρήση σε πολυστυρένιο. Δεν διεισδύει -ακόμη κι όταν το υλικό είναι εξαιρετικά λεπτό.   

Η κόλλα γενικής χρήσεως σε μορφή τζέλ

Για οικιακές εφαρμογές ή χειροτεχνίες. Πρόκειται για μία κόλλα γενικής χρήσεως -ιδανική τόσο για εύκαμπτα όσο και για άκαμπτα υλικά. Στεγνώνει γρήγορα, είναι διαφανής και εξασφαλίζει ένα μόνιμο αποτέλεσμα.

 

 

 

πηγαίνετε στην κορυφή