Μετάβαση στο περιεχόμενο

POR

EAN: 4026700431650Στοιχείο αρ.: 63214
Η UHU POR είναι μια ειδική κόλλα που στεγνώνει γρήγορα για κόλληση διογκωμένου πολυστυρενίου, π.χ. Styropor®, επίσης σε συνδυασμό με άλλα υλικά. Σχηματίζει ένα ελαστικό κολλητικό φιλμ, το οποίο είναι άκρως ανθεκτικό στο χρόνο, άοσμο και αδιάβροχο.
  • ειδική κόλλα που στεγνώνει γρήγορα για κόλληση σκληρού αφρού, όπως Styrofoam®, επίσης σε συνδυασμό με άλλα υλικά
  • το ελαστικό κολλητικό φιλμ είναι άχρωμο, δεν παλιώνει και είναι αδιάβροχο

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

  • ειδική κόλλα που στεγνώνει γρήγορα για κόλληση σκληρού αφρού, όπως Styrofoam®, επίσης σε συνδυασμό με άλλα υλικά
  • το ελαστικό κολλητικό φιλμ είναι άχρωμο, δεν παλιώνει και είναι αδιάβροχο

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Ιδανικο Για:

Κολλάει διογκωμένο Styrofoam®, επίσης σε συνδυασμό με άλλα υλικά, π.χ. ξύλο, χαρτί, μέταλλο, κεραμικό, γύψο, ύφασμα και διάφορα πλαστικά.

Δεν είναι κατάλληλο για:

Δεν είναι κατάλληλη για PP, PE, PET, PTFE, POM και SI.

ΧΡΗΣΗ

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ

Συνθήκες εργασίας

Μην χρησιμοποιείτε σε θερμοκρασίες κάτω τον +5°C.

Απαιτήσεις επιφάνειας

Η επιφάνεια πρέπει να είναι στεγνή, καθαρή και απαλλαγμένη από σκόνη και γράσσο.

ΚΑΤΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ

Οδηγίες χρήσης

Η κόλλα εφαρμόζεται κανονικά και στις δύο επιφάνειες. Το χρονικό διάστημα της πρόσφυσης εξαρτάται από την ποσότητα της κόλλας που εφαρμόστηκε και την απορροφητική ικανότητα του υλικού προς κόλληση. Η σταθερή πρόσφυση επιτυγχάνεται μεταξύ 5 και 20 λεπτών μετά από την εφαρμογή. Η σωστή στιγμή για την ένωση έρχεται όταν η κόλλα μένει στεγνή στην αφή, όταν την αγγίζετε ελαφρά με τα δάχτυλα (η επονομαζόμενη δοκιμή με το δάχτυλο).

Συμβουλή

Οι πληροφορίες αυτές είναι το αποτέλεσμα δοκιμών που διεξάχθηκαν με προσοχή. Αυτό το Δελτίο Τεχνικών Δεδομένων καταρτίστηκε με βάση τις καλύτερες δυνατές γνώσεις μας για να σας παράσχει συμβουλές κατά την κόλληση. Δεν μπορούμε να θεωρηθούμε υπεύθυνοι για τα αποτελέσματα ή τις ζημίες που μπορεί να υποστήκατε, διότι η ποικιλία των εμπλεκόμενων παραγόντων (τύπος και συνδυασμός των υλικών και μέθοδος εργασίας) είναι πέρα από τον έλεγχό μας. Οι χρήστες πρέπει να διενεργούν τους δικούς τους ελέγχους και δοκιμές. Μπορούμε να αναλάβουμε ευθύνη μόνο σε σχέση με τη συνέπεια για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας.

Σημεία προσοχής

Το προϊόν περιέχει πτητικούς, πολύ εύφλεκτους διαλύτες. Συνεπώς, απαιτούνται προφυλάξεις κατά τη χρήση και την αποθήκευση. Εξασφαλίστε σωστό αερισμό όταν χρησιμοποιείτε σε μεγάλες επιφάνειες.

Προσωπική ασφάλεια

Η UHU por περιέχει πτητικούς, εύκολα αναφλέξιμους διαλύτες, επομένως θα πρέπει να λαμβάνονται κατάλληλες προφυλάξεις κατά την εργασία και την αποθήκευση.

ΜΕΤΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ

Λεκέδες/υπολείμματα

Για την αφαίρεση απλωμένης κόλλας και τον καθαρισμό των εργαλείων (βούρτσες κλπ.) πρέπει να χρησιμοποιηθεί ελαφρύ πετρέλαιο.

Συνθήκες αποθήκευσης

Το προϊόν πρέπει να αποθηκεύεται με καλά κλειστή συσκευασία σε στεγνό, δροσερό μέρος, όπου δεν υπάρχει πιθανότητα σχηματισμού πάγου.

Τεκμηρίωση

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ