Μετάβαση στο περιεχόμενο

patafix PROPower

EAN: 4026700409901Στοιχείο αρ.: 40992
PATAFIX DECO/PROPOWER, UHU Patafix Pro Power patafix PROPower – ο πρακτικός και πανίσχυρος βοηθός για εργασίες τύπου "κάν' το μόνος σου" και επιδιορθώσεις! Τα πανίσχυρα, επανατοποθετούμενα και επαναχρησιμοποιούμενα αυτοκόλλητα, στερεώνουν και επιδιορθώνουν, καθαρά και μόνιμα, αντικείμενα με βάρος έως και 3kg (σε βέλτιστες συνθήκες εφαρμογής) σε διαφορετικές επιφάνειες. Ανθεκτικά στην υπεριώδη ακτινοβολία και την εργασία, επομένως είναι κατάλληλα για εσωτερική και εξωτερική χρήση. 1000 χρήσεις γύρω από το σπίτι και για εργασίες τύπου "κάν' το μόνος σου". Δερματολογικά ελεγμένα.* *Τα PATAFIX DECO/PROPOWER, UHU Patafix Pro Power patafix ProPower επέτυχαν το αποτέλεσμα "ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ" στις δερματολογικές δοκιμές που διεξάχθηκαν από το ανεξάρτητο ινστιτούτο δερματολογικών ελέγχων dermatest®. * Η μέγιστη κολλητική δύναμη των 3 kg επιτυγχάνεται υπό βέλτιστες συνθήκες εφαρμογής: Στερέωση ενός επίπεδου αντικειμένου (βάθους < 1cm ) σε ομαλή επιφάνεια (μεταλλική) σε θερμοκρασία περιβάλλοντος, με εφαρμογή τουλάχιστον 6 επιθεμάτων τηρώντας τις συμβουλές χρήσης που αναφέρονται παρακάτω.
  • Πανίσχυρα, αφαιρούμενα και επαναχρησιμοποιούμενα
  • Για στερέωση, προσκόλληση και επιδιόρθωση αντικειμένων
  • Κατάλληλα για εσωτερική και εξωτερική χρήση
  • Δερματολογικά ελεγμένα
  • Κατασκευάζονται στη Γερμανία

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

  • Πανίσχυρα, αφαιρούμενα και επαναχρησιμοποιούμενα
  • Για στερέωση, προσκόλληση και επιδιόρθωση αντικειμένων
  • Κατάλληλα για εσωτερική και εξωτερική χρήση
  • Δερματολογικά ελεγμένα
  • Κατασκευάζονται στη Γερμανία

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Ιδανικο Για:

Για χιλιάδες εφαρμογές γύρω από το σπίτι και εργασίες τύπου "κάν' το μόνος σου", όπως "το τρίτο χέρι". Ανθεκτικά στην υπεριώδη ακτινοβολία και την εργασία, επομένως είναι κατάλληλα για εσωτερική και εξωτερική χρήση.* Στερεώνουν αντικείμενα όλων των ειδών έως και 3kg σε διάφορες επιφάνειες. Το μέγιστο φορτίο των 3kg επιτυγχάνεται υπό βέλτιστες συνθήκες, δηλ. επίπεδα αντικείμενα (βάθους < 1cm) σε ομαλές, στερεές επιφάνειες, χρησιμοποιώντας τουλάχιστον 6 επιθέματα σε θερμοκρασία δωματίου (βλέπε οδηγίες χρήστη). *Ανθεκτικά στην υγρασία, αν τοποθετηθούν σε ομαλές επιφάνειες, όπως μέταλλο, γυαλί και πλαστικό, αλλά δεν πρέπει να είναι μόνιμα εκτεθειμένα στην επίδραση των καιρικών συνθηκών.

Δεν είναι κατάλληλο για:

Ακατάλληλο για ευαίσθητα υλικά ή επιφάνειες. Μην χρησιμοποιείτε σε πρόσφατα βαμμένες επιφάνειες ή ταπετσαρίες. Δοκιμάστε σε ένα μικρό δείγμα πρώτα.

ΧΡΗΣΗ

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ

Απαιτήσεις επιφάνειας

Οι περιοχές προς κόλληση πρέπει να είναι καθαρές, στεγνές και να μην έχουν σκόνη ή λιπαρότητα.

ΚΑΤΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ

Οδηγίες χρήσης

1) Τραβήξτε το μαξιλαράκι κόλλας και 2) πλάστε το μέχρι να μαλακώσει. 3) Εφαρμόστε ομοιόμορφα (κάθε 5 - 10 cm ανάλογα με το μέγεθος του αντικειμένου που θα στερεωθεί). 4) Στερεώστε πιέζοντας σταθερά. 5) Για να αφαιρέσετε, προσεκτικά ξεκολλήστε το αντικείμενο τραβώντας με ελαφριά κυκλική κίνηση. Για επαναχρησιμοποίηση: επαναλάβετε από το βήμα 2).

ΜΕΤΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ

Λεκέδες/υπολείμματα

Τα πιθανά υπολείμματα μπορούν να απομακρυνθούν με χρήση άλλου μαξιλαριού κόλλας. Το UHU patafix μπορεί να αφήσει ένα λιπαρό στίγμα σε απορροφητικές επιφάνειες; αυτό συνήθως μπορεί να αφαιρεθεί με βενζίνη.

Συνθήκες αποθήκευσης

Το προϊόν πρέπει να αποθηκεύεται σε στεγνό, δροσερό μέρος, όπου δεν υπάρχει πιθανότητα σχηματισμού πάγου.

Τεκμηρίωση

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ