Ανταλλακτική σακούλα 450g συλλέκτη υγρασίας.

Σακουλα 450 g Άρωμα λεβάντας

Εύχρηστη ανταλλακτική σακούλα (κρύσταλλοι) για την αναπλήρωση του συλλέκτη υγρασίας.

Ανταλλακτική σακούλα 450g συλλέκτη υγρασίας.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

  • Προστατεύει την πολύτιμη περιουσία σας από την υγρ
  • ασία
  • Ανταλλακτικό έτοιμο για χρήση
  • Δεν καταναλώνει ενέργεια
  • Φρεσκάρει τον αέρα
  • Καθαρή λειτουργία
  • Αθόρυβο
Επιστροφή στην αρχή

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ :

Καταπολεμά την υγρασία.την συμπήκνωση και την μυρωδιά μούχλας από όλους τους χώρους. Κατάλληλος για χρήση στο καθιστικό, την κρεβατοκάμαρα, το μπάνιο, την τουαλέτα, κλπ.

Επιστροφή στην αρχή

ΧΡΗΣΗ

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ

Προσωπική ασφάλεια

Φοράτε προστατευτικά γάντια.

Χρήση

450g λειτουργεί για περίπου 3 μήνες σε ένα δωμάτιο έως περίπου 45 m³ και απορροφά περίπου 0,5 λιτρα νερού, ανάλογα με τη θερμοκρασία, την υγρασία και το μέγεθος του δωματίου.

κατά τη χρήση

Οδηγίες χρήσης

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ - ΑΝΑΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙ : Κόψτε τη συσκευασία προσεκτικά και αφαιρέστε το ανταλλακτικό σακουλάκι. Αφαιρέστε το καπάκι από τη συσκευή και τοποθετήστε το σακουλάκι στο δοχείο. Προσοχή: βεβαιωθείτε ότι το σακουλάκι δεν προεξέχει από τη συσκευή. Τοποθετήστε το καπάκι και ο απορροφητής υγρασίας είναι έτοιμος για χρήση. Τοποθετήστε τη συσκευή σε στέρεη και ομαλή επιφάνεια. Ο Συλλέκτης Υγρασίας αδειάζει εύκολα μόλις το αλάτι έχει διαλυθεί εντελώς (απορρίψτε τον ανταλλακτικό σακουλάκι). Δείτε ξεχωριστές οδηγίες για την εκκένωση της συσκευής. Αναπληρώστε με νέο ανταλλακτικό. ΑΔΕΙΑΣΜΑ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ Ανοίξτε τη συσκευή σε εσωτερικό χώρο πάνω από την τουαλέτα και αδειάστε τη δεξαμενή. Ξεπλύνετε καλά την τουαλέτα με νερό. Σημαντικό: Το χυμένο υγρό μπορεί να δημιουργήσει λεκέδες. Σε περίπτωση λεκέδων πλύνετε αμέσως με άφθονο νερό και στεγνώστε καλά. Επαναλάβετε εάν είναι απαραίτητο. Αποφύγετε την επαφή με δέρμα και μέταλλο: αυτά τα υλικά διατρέχουν κίνδυνο ζημιάς.

Συμβουλή

Πάντα να τοποθετείτε το Συλλέκτη σε επίπεδη και σταθερή επιφάνεια.

Σημεία προσοχής

Σε χαμηλότερες θερμοκρασίες ο απορροφητής υγρασίας λειτουργεί πιο αργά. Η αύξηση της θερμοκρασίας θα επιταχύνει ξανά την απορρόφηση. Αποφύγετε την επαφή με δέρμα, ξύλο, πέτρα και μέταλλο, καθώς αυτά τα υλικά μπορούν να επηρεαστούν αρνητικά.

μετά τη χρήση

Λεκέδες / υπολείμματα

Το χυμένο υγρό μπορεί να προκαλέσει λεκέδες στην επιφάνεια. Εάν χυθεί υγρό, πρέπει να καθαριστεί αμέσως χρησιμοποιώντας άφθονο νερό και να σκουπίστε επανειλημμένα μέχρι να στεγνώσει. Αποφύγετε την επαφή με δέρμα, ξύλο, πέτρα και μέταλλο, καθώς αυτά τα υλικά μπορούν να επηρεαστούν αρνητικά.

Συνθήκες αποθήκευσης

Φυλάξτε την καλά σφραγισμένη συσκευασία σε στεγνό, δροσερό μέρος, όπου δεν υπάρχει πιθανότητα σχηματισμού πάγου.

Επιστροφή στην αρχή

Παρόμοια προϊόντα

Επιστροφή στην αρχή