ΒΙΩΣΙΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η πρωτοβουλία της UHU για τη βιωσιμότητα του περιβάλλοντος.

ΣΕΙΡΑ ReNATURE

Ένα σημαντικό συστατικό της στρατηγικής βιωσιμότητας της UHU είναι τα προϊόντα UHU stic ReNATURE και UHU Twist & Glue ReNATURE - ποιοτικές κόλλες σε συσκευασία από ανανεώσιμα υλικά. Μέσω της αντικατάστασης πρώτων υλών με βάση το πετρέλαιο με βιοπλαστικά από ζαχαροκάλαμο, οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα μπορούν να μειωθούν κατά 46% και οι ορυκτοί πόροι μπορούν να διατηρηθούν (48% στην περίπτωση της UHU stic ReNATURE, 45% στην περίπτωση της UHU Twist & Glue ReNATURE*). Στην περίπτωση της UHU stic ReNATURE, χρησιμοποιείται κόλλα που κατασκευάζεται από 98% φυσικά συστατικά.

*Σε σύγκριση με την κλασική UHU stic ή το παραδοσιακό μπουκαλάκι UHU Twist & Glue, ως μέσο όρο καθόλο τον κύκλο ζωής (όπως υπολογίστηκε από την denkstatt/Βιέννη, Απρίλιος 2013 και Ιούνιος 2014).

Μεταφορά στην αρχή

Προϊόντα

UHU stic ReNATURE

Η πρώτη κόλλα σε στικ με δοχείο που αποτελείται από 58% ανανεώσιμες πρώτες ύλες. Εξοινομεί ορυκτούς πόσους, μειώνει τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα και είναι 100% ανακυκλώσιμο.

Twist & Glue renature

Η κόλλα που έχει αποδείξει ότι είναι κατάλληλη για όλες τις χρήσεις, με τη μοναδική περιστροφική κεφαλή κόλλας για κόλλημα σημείου, γραμμής και επιφάνειας. Με δυνατότητα επαναπλήρωσης και πλύσης.

ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΟ ΡΟΛΛΕΡ UHU

Διορθωτικό ρόλλερ χωρίς PVC και διαλύτη, από 80% ανακυκλωμένο πλαστικό (μη συμπεριλαμβανομένης της ταινίας) Για διορθώσεις με καθαρότητα και ακρίβεια. Διαθέσιμο και με σύστημα επαναπλήρωσης, φιλικό προς το περιβάλλον.

Μεταφορά στην αρχή