UHU - Η ΔΙΑΣΗΜΗ ΜΑΡΚΑ ΣΤΙΣ ΚΟΛΛΕΣ

Η ΜΑΡΚΑ UHU

Άνθρωποι όλων των ηλικιών,   επαγγέλματος ή τομέα, άνθρωποι που χρησιμοποιούν μια κόλλα είτε για ιδιωτικούς είτε για εμπορικούς λόγους, γνωρίζουν και θεωρούν την UHU ως τη λύση σε όλες τις ανάγκες τους για να κολλήσουν κάτι, στο σπίτι, στο χόμπυ , στο σχολείο ή στην εργασία  τους. Οι περισσότεροι άνθρωποι ξεκινούν να χρησιμοποιούν την UHU από πολύ νωρίς,  από το νηπιαγωγείο και το δημοτικό σχολείο.

Αυτό που διαμορφώνει τη θετική εντύπωση που έχει ο κόσμος για την UHU είναι οι θετικές εμπειρίες σε διάφορες εργασίες, είτε ατομικές είτε οικογενειακές, στη διάρκεια τεχνικών εργασιών, στην τάξη του σχολείου ή σε μια ομάδα, σε project δημιουργίας  στο σπίτι ή σε μια λέσχη και σε περιπτώσεις χρήσης για εργασίες "Φτιάξ' το μόνος σου" ή  επισκευών και συντήρησης.

Μεταφορά στην αρχή

ΙΣΤΟΡΙΑ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΗΣ UHU

Το 1905, ο χημικός August Fischer αγόρασε το μικρό εργοστάσιο χημικών Ludwig Hoerth (έτος ίδρυσης 1884) στο Bühl της Γερμανίας (κοντά στο βουνό Black forest = Μέλανας δρυμός). Τότε δεν γνώριζε ακόμη ότι σύντομα θα έκανε μια ανακάλυψη που θα καθιστούσε την εταιρεία του έναν από τους πιο διάσημους κατασκευαστές κόλλας στον κόσμο. Το 1932 επήλθε και η σημαντική καινοτομία, όταν ο August Fischer ανέπτυξε την πρώτη συνθετική έτοιμη για χρήση κόλλα στον κόσμο, από διάφανη τεχνητή ρητίνη. Αυτή η κόλλα μπορούσε να κολλάει όλα τα υλικά που υπήρχαν την εποχή εκείνη, ακόμη και τα πρώτα πλαστικά, όπως το Bakelit®. Όπως συνηθιζόταν να γίνεται τότε στη βιομηχανία του χαρτιού, του εξοπλισμού γραφείου και των γραφικών υλών, επέλεξε το όνομα ενός πουλιού για το νέο του προϊόν: "UHU (=Μπούφος) - Η κόλλα για όλες τις χρήσεις".

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ

Το 1971 η UHU εξαγοράστηκε από τον βρετανικό όμιλο Beecham Group, από τον οποίο και αποσχίστηκε το 1989 μέσω εξαγοράς από τα διοικητικά στελέχη. Από το 1994, η UHU είναι 100% θυγατρική εταιρεία του Ομίλου Bolton Group και μάρκα της Bolton Adhesives.

Μεταφορά στην αρχή

ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ

Η UHU είναι σήμερα μια διάσημη μάρκα κόλλας για χαρτιά, χαρτόνια, φωτογραφίες  και πολλές άλλες χρήσεις , σε πολλές χώρες ολόκληρου του κόσμου.

Τα υψηλά πρότυπα ποιότητας δίνουν τη δυνατότητα στα προϊόντα μας να παραμένουν αξιόπιστα, ασφαλή και να αντέχουν στον χρόνο, τόσο σε επίπεδο παραγωγής όσο και χρήσης. Η πλειοψηφία των προϊόντων μας κατασκευάζεται στη Γερμανία και την Ολλανδία, σε εργοστάσια που βρίσκονται πολύ κοντά σε κατοικήσιμες  πόλεις. Για αυτό  το λόγο, η βιωσιμότητα είναι ένα σημαντικό θέμα για εμάς.

Η UHU θα συνεχίσει να ανταποκρίνεται στις απαιτητικές προσδοκίες των πελατών της και να προσφέρει καινοτόμες λύσεις που κάνουν τη χρήση κόλλας απλή και ασφαλή. Με πίστη στο σλόγκαν:

Κολλάει τα πάντα, για πάντα.

Μεταφορά στην αρχή

Bolton Adhesives

Η UHU ΕΙΝΑΙ MIA ΜΑΡΚΑ ΤΗΣ BOLTON ADHESIVES

Η Bolton Adhesives είναι η εταιρεία παραγωγής κόλλητικών ουσιών του ομίλου Bolton Group. Εδώ, οι πρωτοπόρες επώνυμες κόλλες, όπως η UHU, η BISON και  GRIFFON , παράγονται όλες μαζί σε μία στρατηγική μονάδα.

Λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες των πελατών της, η Bolton Adhesives αναπτύσσει καινοτόμα προϊόντα υψηλής ποιότητας που ανταποκρίνονται σε κάθε απαίτηση που σχετίζεται με τη χρήση κόλλας, για το σπίτι ,το σχολείο, το γραφείο αλλά και  για εργασίες "Φτιάξ' το μόνος σου", επισκευές ή επαγγελματικές κατασκευές.  Η Bolton Adhesives προωθεί με επιτυχία τα προϊόντα της σε περισσότερες από 125 χώρες παγκοσμίως. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο www.boltonadhesives.com.

Ο όμιλος Bolton group παράγει και πουλάει μια ευρεία γκάμα καταναλωτικών προϊόντων υψηλής ποιότητας σε 125 χώρες. Η εξαιρετική σειρά προϊόντων περιλαμβάνει περισσότερα από 50 brands, από τρόφιμα και είδη φροντίδας σπιτιού/πλυντηρίου μέχρι κόλλες, προϊόντα περιποίησης σώματος, ομορφιάς και ευεξίας. Όλα αυτά πωλούνται σε σούπερ μάρκετ, εξειδικευμένα καταστήματα, βιβλιοπωλεία, χρωματοπωλεία, φαρμακεία και αρωματοπωλεία. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο www.boltongroup.net.

Μεταφορά στην αρχή